Utolérni magunkat

zaqrack Posted in Gyorshír
1

Itt hevert hetek óta bekészítve úgy 6-7 megírt blogbejegyzés (és megírásra vár még vagy 20), csak annyi a gond, hogy a képfeltöltéssel folyamatosan gondok vannak, kb. fél óra feltölteni 20-25 képet ami egy bejegyzéshez kell. Azért most párat sikerült átnyomni nem kis küzdelmek árán, így a nyaralásunk alatt, november 8-ig várható pár új bejegyzés (két naponta egy, minden páros nap reggelén) még a júniusi (jaj) pekingi élményekről + illetve még 1-2 egészen friss és rendkívülinek mondható éttermi élményt előre vettünk a sorban, hogy ne fakuljanak az emlékek.

Aztán még megpróbálunk a hazaút előtt kirakni még 1-2 másikat, de ezt nem ígérjük. Azt viszont igen, hogy az év végéig megpróbálunk teljesen felzárkózni és megírni mindent, ami hiányzik. Aztán jöhet a könyvkiadás… 😀

Keszul az ebed

zaqrack Posted in Család, Gyorshír
1

Marmint az Ayi fozi. Az utolso elotti Ayi ebedet. 🙁 Mi meg lejottunk setalni es jatszani. Azert a kert meg a november vegi 18 fok is hianyozni fog.

image

image

More »

Ugyintezes

zaqrack Posted in Család, Gyorshír
4

A pakolas mellett azert meg boven van dolgunk. Ricsi ma eljott velem ugyet intezni, hogy Andi (aki beteg) tudjon pihenni.
Rics uzeni, hogy szerencsere az ugyintezes nem olyan unalmas, trolival is utaztunk es jutott par finomsag is:

image

image

A hajos kulonitmeny

zaqrack Posted in Gyorshír
1

image

Kesz, mar csak le kell zarni. Hetfon indul..

Dobozolas

zaqrack Posted in Család, Gyorshír
2

Tegnap volt az utolso munkanapom, idom mint a tenger Hogy akkor miert nem irunk a blogra? Ezert:

image

image

image

image

Ovis dolgok.

zaqrack Posted in Család, Gyorshír
5

image

Amugy Barni epp utalja az ovit (illetve Kinat az ovi miatt) mert becsukott szemmel kellett szazig szamolni, es azt utalja mert akkor “nem latja hogy hova szamol”.
Majd holnapra elmulik 🙂

Eladó dolgok

zaqrack Posted in Gyorshír,Tags: , ,
1

Ez most csak a helyi lakosoknak szól – az alábbi eladósorban levő dolgoknak nincs még gazdája. Olvasóknak, Shanghai-i magyaroknak a kiírt árakból 10% kedvezmény. Minden vihető akár azonnal, átvehető nálunk a Century Park környékén. 

Giant FCR 4300 fitness/crossover bike, M size, 19”. Alloy 6061 Aluxx frame. Great both for commuting, light sports and exploring the Pudong suburbs – all with the same bike. Full Shimano Sora drivetrain, Novatec wheels, flat bars. Purchased in 2012, ridden approx. 1500-2000km, well maintained, some paint damage but mechanically perfect. Cables recently replaced, small extras included in the price (pump, lights, tools, chain oil, saddle box, etc.) but excludes the baby carrier and foldable lock (these are already sold). RMB 2000.

image001

Decathlon Oxelo roller, both wheels have shock absorption. RMB 300.

image006

IKEA Rinna white long-pile carpet, 200x140cm –  RMB200

image014

IKEA Stuva toy/bookshelf, 30cm depth, white, with two shelves. Some cosmetic damage on the right side (as seen on the picture). – RMB100

image012

Solid wood IKEA storage shelf, obviously sold without the mess on the picture. Also good for bathroom use. – RMB200

image009

IKEA baby bathtub with anti-slip stripes, blue – free if you come and pick it up.

image008

Irany a sziget!

zaqrack Posted in Gyorshír
2

image

image

Ott még nem voltam…

zaqrack Posted in Gyorshír
1

Ma derült ki hogy most vasárnap repülök egy hétre Amerikába, és erre még elő is kell készítenem mindenféle dokumentumokat, szóval sajnos a blogra megint nem jut sok időm. Azért igyekszem, meg Andi is igyekszik de ugye neki meg nélkülem több lesz vállát nyomó teher.

Mindenesetre mozgalmas ez az utolsó pár hét… 🙂

 

Szünet

zaqrack Posted in Gyorshír
1

Az úgy történt, hogy Andi szorgosan megírt közel 10 blogbejegyzést a várólistán levő közel 20-ból, hogy majd szépen beidőzítjük őket, mondjuk hetente kettőt és akkor egész nyáron lesz a blogon tartalom. Na most ehhez képest látható mi történt – elnézést, nálam akadt el a folyamat, nem volt időm se átolvasni, se képeket belepakolni. Na majd most nekiállok, folytonosságot így sem ígérek de legalább nem teljes a leállás 🙂