Lakás

Panda Posted in Az első hetek,Tags:
Comments Off on Lakás

Azt el kell még mondanom, hogy a lakást kiválsztottuk, az első volt amit megnéztünk, még így is kicsit drágán, de mondhatjuk hogy megvan. Persze biztos csak akkor lesz, ha már ott lakunk, az egyetlen probléma az az lehet, hogy a jelenlegi bérlők japánok. Nos a mai nap eseményeit követően nem vagyunk biztosak benne hogy a jövő hét végén hazaköltöznek… majd meglátjuk.

Folyópart, kószálás…

Panda Posted in Az első hetek,Tags: , , ,
4

Tegnap délelőtt Peti korán dolgozni ment, mi meg fél10ig húztuk a lóbőrt, Barnabás ébresztett. Mivel a szállodai reggelit már lekéstük, az asztalon tornyosuló gyümölcsökből válogattunk. Barni kis bizalmatlan,  még mindig csak a banán-alma kombó csúszik, pedig isteni a mangó, a nashi körte, a manadrin is! Nyilván sokkal jobb mint otthon, de ez érthető. 🙂

Délelőtt elindultunk a folyópart felé, az odavezető úton feltűntek a kis európai jellegű lakóházak is,kb. mint nálunk a nagykörút,szóval egyből jobban éreztem magam. De mikor megérkeztünk a célállomáshoz… hát. Nem mondanám hogy tetszett. Hiányzik a rakpart,meg a fasor, meg az otthoni levegő.

lakóházak a part felé közeledve

More »