Daifuku- japán töltött rizstésztagombócok

Panda Posted in Nyeled vagy mered?,Tags: , ,
3

Ezek itt japán süti félék, rizsliszt kívül, belül legtöbbször valamilyen töltelék lapul. Nagyon sok féle-fajta van, most 5öt mutatok be.

(Peti: a kínai fordítása a névnek 大幅, azaz nagy boldogság 🙂 Ha jól emlékszem van külön ilyen bolt is, ahol csak ilyeneket árulnak frissen készítve, mi most az előrecsomagolt készletből válogattunk a food plazaban. )

More »

Nasik – aszalt gyümölcsök és egyebek

Panda Posted in Nyeled vagy mered?,Tags: ,
3

Ma bementünk busszal a városba, és megnéztük a kaja plázát, amit Peti korábbról ismert. 5 emelet, tele éttermekkel, és boltokkal. Csak élelmiszert kapni. A gumicukros pult most nem érdekelt, azt ismerem otthonról, viszont volt egy, ahol mindenféle aszalt, szárított fura dolgot lehetett kapni, ebből teszteltem párat, és még folytatom majd. 🙂

More »

Vendégszoba elérhetőség

zaqrack Posted in Előkészületek
2

Hahó!

Felkerült ide a főcím alá egy kis fekete felhő Vendégszoba címmel, ahol rendszeresen frissítve megtalálhatjátok, mikor tudtok jönni látogatni minket. Alapesetben 2 embernek tudunk kényelmes szállást biztosítani, de ha nagyon nem jön össze máshogy, akkor 2+2 is megoldható, legalább nem fogunk unatkozni 🙂

Bár sajnos még az utazási/hazalátogatási időpontok elég képlékenyek részünkről, igyekeztem legjobb tudásom szerint ezeket is beírni a táblázatba, hogy tudjatok vele tervezni. A műsorváltozás jogát fenntartom!