Utazunk, csomagokat pakolunk – avagy vissza Kínába

zaqrack Posted in Család, Utazás,Tags: , , , , ,
5

Nos, ennek is eljött a napja. Nyolc otthon töltött hét után visszatértünk Kínába. Haza? Itthonra? El? Nem tudom. Nyolc hét és a család persze bőven elég volt ahhoz, hogy visszarázódjunk a budapesti életbe 100%-osan, annak minden előnyével és hátrányával együtt, de ugyanakkor nem volt olyan hosszú idő ahhoz, hogy olyan fájdalmas legyen az utazás, mint közel egy évvel ezelőtt. Tudtuk hova jövünk vissza, egy otthon vár itt is, egy kisebb nehézségekkel de stabilan működő csapat és 1 év stabil Kína-tapasztalat a hátam mögött – tehát sokkal jobban tudtam mire számíthatok, így sokkal nyugodtabban indultunk útnak. A nehezebb talán csak az volt, hogy most egészen biztosan 10 hónapig szinte biztos nem tesszük a lábunkat vissza nemhogy Magyarországra, de még Kínán kívülre sem.

A dolog pozitív oldala, hogy ismét rendszeresen lesznek blogbejegyzések. Hurrá! 🙂 Ez meg mosr kifejezetten hosszú lesz, hogy ne hiányozzunk annyira 🙂

Az utazás és az első nap ennek megfelelően nyugodtan zajlott, de mivel Kínáról van szó, voltak nehézségek természetesen. íme:

More »

safe landing

zaqrack Posted in Utazás
4

Megérkeztünk rendben Pekingbe, a csomagokkal volt kavar Budapesten és itt is, de erről majd később részletesen (mindenesetre szerintem jól abszolváltuk a kihívásokat).

Egyelőre minden rendben, az idő ugyanolyan mint otthon, a levegő egész jó. Barni pörög mint a búgócsiga (3 órát aludt a gépen), Andit fejbevágta a jetlag és szenved. Én meg dolgozom 🙂