Barni ovis karácsonyi ajándéka

Panda Posted in Család,Tags: , , , ,
3

Elnézést mindenkitől, hogy ennyire megkésett ez a poszt, de az átállás, aztán a gyerkőcök betegeskedése miatt nem értem rá posztot írni. Szerencsére jobban vannak már, így most erre is van kapacitás.

Barni nagyon várta már, hogy újra mehessen oviba. Jól is sikerült az első nap, nagyon élvezte és hazafele közölte, hogy inkább menjünk vissza. 😀

Otthon kibontottuk a karácsonyi ajándékát, ami már az oviban várta reggel is. Sok minden volt benne, például csoki, gumicukor (erről azt se tudta micsoda, így szépen el is pakoltam, nem kell az nekünk! ), mozaikos ragasztós kép (ennek az a lényege, hogy különböző színü kis kockáid vannak amiknek az egyik oldala ragacsos. Ehhez van egy kép, amin a kockák fehérek és szám jelzi, milyen színt kell odaragasztanod. Volt is nagy ragacsolás délután, aztán a kész müvet kitettük Apa dolgozóasztalára. )

IMG_1056

Valamint az ajándék része volt még két mesekönyv (kínai és angol szöveggel) és egy naptár. Utóbbi volt a legklasszabb szerintem, ugyanis minden gyereknek az ovi összes csoportjából benne van a fényképe azon a napon, amelyiken született. És nem csak a gyerekeké, hanem az óvónénik, óvóbácsik, ayik és portások képei is, a másik oldalon pedig gyerkőcök rajzai és munkái. Ilyen ni:

IMG_1057

More »