Guilin 7/8 – 7. nap: Yangshuo, Silver cave

Panda Posted in Utazás,Tags: , , , , ,
Comments Off on Guilin 7/8 – 7. nap: Yangshuo, Silver cave

Előző napi túránk során Barnus nagyon vágyakozott, hogy menjünk el barlangot nézni.

Több is van a környéken, a nevezetességeket bemutató füzetkénket nézegette, és persze kiszúrta az egyik legturistásabb barlangot, ahol a víz alatti folyó is van és lehet iszapfürdőzni többtucat kínaival. Leginkább ide szeretett volna elmenni, velünk ellentétben. Nagyon csalódott is volt, mikor előző nap nem kerítettünk rá sort, de aznapra más terveink voltak.

Persze iszapfürdőzésnek még a lehetőségét sem szerttük volna megadni, így kiválasztottunk egy másik barlangot, a Silver cave-et, amiről jókat olvasott Peti. Mivel csak késő délután indultunk a reptérre a szállásról, de már 11-kor ki kellett jelentkezni a szobából, úgy döntöttünk, a délelőtt a csomagolás és esetleges lustálkodás jegyében teljen.

Reggeli után üsszepakoltunk, a fiúk játszottak picit, majd kijelentkeztünk és elindultunk ebédelni. Nekem előző este óta vacakolt a hasam, viszonylag sokat jártam a mosdóba, de egyébként jól voltam. A már bevált helyre mentünk, megebédeltünk, kicsit nézelődtünk még a városban (láttam egy gyönyörü táskát a helyi népmüvészeti stílusban, de elég drága volt, így ott maradt 🙂 ), aztán bepattantunk a taxiba ami értünk jött a központba és irány a barlang!

More »