Alvós nap


Kedves rokonaim, ismerőseim! A mai naptól tartózkodom tőle hogy Barninak testvére legyen. Lehet hogy csak rossz napom van, vagy mindannyiunknak rossz napja van?

A menetrendszerű 7 órai ébresztővel kezdte Barni a napot,de még 8ig nagyrészt hagyott minket pihegni. Majd reggeliztünk, ez kipipálva, Peti meg lement dolgozni. Mi a szobában maradtunk, és játszottunk, bár én szinte ki se láttam a szemhéjam alól, olyan álmos voltam. Barni nem kevésbé, így egy kis játék után leraktam aludni, majd kidőltem én is. Így aludtunk 12: 10ig, mikor lementünk ebédelni. Az öltözködés, és elindulás is hisztivel végződött, pedig én igazán igyekszem… Az ebéd is rendben ment, Barnus szépen evett, jól viselkedett.

Ezután is szundítottunk egyet, majd mikor 4 körül felkeltünk, belekezdtünk a játékba. Barnabás szépen eljátszik velem, de amint kimegyek a szobából, vagy elszaladok mellőle egy percre, üvöltésben tör ki. Ha megtiltom hogy a székre másszon, vagy ha csak megkérem hogy jöjjön utánam, és ő nem akar, a földhöz vágja magát és toporzékol. És még én vagyok megbotránkozva, hogy a szomszédunkban valaki minden este más nőt hoz fel a szobájába, és áthallatszanak a hangok. Az én gyerekem napközben üvölt, ráadásul elég gyakran. És nyilván én se vagyok egy szelíd bárány, naná, hogy az én temperamentumommal kijövök a sodromból. Időnként hagyom, mert abba szokta hagyni, ha nem veszek róla tudomást, de néha beakad, és nem tudja abbahagyni, ilyenkor csak az ölelés segít. Nehéz, na!

Egyébként összességében jól telt a nap, csak lefáraszt. 🙂 Peti nagyon kedves volt, hozott ma egy cserepes jácintot. Irtó jó illat van a szobában! Csak az a baj, hogy ő is elég fáradt, és nyilván hamarabb elfogy az ő türelme is. Most azért kezdjük megérezni hogy mit vállaltunk, és kicsit megijeszt, de persze nem adjuk föl, csak jól kell megszervezni, és beosztani az időnket. Meg a Barnit is meg kell nevelni!!! 😀

Barnus egyébiránt elképesztően édes, ma csak róla készültek képek, Peti azt javasolta csináljak kis képregényt a képeiből, de asszem ezt átpasszolom most neki! 🙂