Ovidiszkó


No, hát ez se ma volt, hanem még április tizenkettedikén csak kicsit meg vagyunk csúszva a bloggal. Igazság szerint még március elejére volt tervezve, de az oviban akkor valami vírus ütötte fel épp a fejét, így elhalasztották. Fél hatra kellett visszmenni az oviba és fél nyolcig tartott a mulatság, a szülői munkaközösség (vagy mi a frász) szervezésében.

IMG_2744

Alapvetően jó volt, az ovi tánctermében volt a buli, de lehetett játszani a kertben is amíg világos volt, a csekély árú jegyért cserébe mindenkinek járt egy korrekt uzsonnás csomag is.

Barni az elején nem nagyon akart bemenni a táncterembe, de aztán amikor bekapcsolták a diszkógömböt, akkor meggondolta magát.

IMG_2727

Kortárs nyugati és kínai diszkózenék keveredtek táncosabb tempójú gyerekdalokkal. A pingvin csoport népes számban képviselte magát, gyerekek, szülők egyaránt. Mindenki nagyon szépen kiöltözött az eseményre, persze főleg a nagycsoportos lányok, szoknya, smink, minden. A fiúk beérték egy csinos inggel, esetleg némi hajzselé

IMG_2734

Barni egy ponton majdnem táncolt picit Kokomival, de azért inkább maradt az Anyával-Apával rázásnál. Ricsi önfeledten rohangált körbe a teremben, és tátott szájjal bámulta a stoboszkópot.

Úgy fél hét körül tartottunk egy hosszabb uzsiszünetet.

IMG_2739

Barni egyetlen fájdalma az volt, hogy az ígért füstgépet nem kapcsolták be. A buli végét nem vártuk meg, vénemberek módjára hét körül hazamentünk aludni.

IMG_2743