Egy új park


Ma fél11kor keltünk, elcsúszott picit a nap, de nem bántuk, mert gyönyörű idő volt. Még tegnap a buszról láttunk egy parkot ami felkeltette az érdeklődésemet. Több pici híd és ösvény volt benne, és elég nagy is volt. Reggeli után elindultunk gyalog a park irányába, Peti állítása szerint 15perc sétával odaértünk volna – de 25 perc lett. 🙂 Nem mintha gondot okozna sétálni, de ha tudom előre hogy 25, nem pedig 15 perc, máris felkészültebb vagyok a dologra, ráadásul a parkban szebb környezetben lehet sétálni 4X ennyit is, és nem baj ha Barni épp nem arra jön amerre mi, mert szem előtt van, és mivel a park körbe van kerítve, nem tud kirohanni az autók elé.

A park nagyon szép, és rendezett volt, mint itt általában minden park, az idő pedig tökéletes, csak egy rövidnadrág, meg egy szellősebb lábbeli hiányzott. A nap szépen sütött, egy szál pólóban rohangáltunk. Barni főleg a  lejtőket preferálta, egy egész napot elrohangált volna ha nem hajtja a szüleit a kíváncsiság, hogy a terület többi részét is felfedezzék. Mikor már eléggé összekoszolta magát, hazafelé vettük az irányt. Természetesen busszal.

Barni lecsüccsent egy kis dombra. 🙂

Több képért katt!

Az elbűvölő kis fa az egyik útelágazásnál
Egy tényleg pici erdő. 🙂
Barni az egyik hídon fel-le rohangált!
Barni nézi a halakat.
A másik kis hídon még lépcsők is vannak! Szuper!
Tó a parkban.
Néhányan még horgásznak is!

Itthon aztán lefürdettem a manót, majd ebédeltünk. Barnabás most megette a kacsát, a köret már kevésbé csúszott, pedig 4féle volt. A délutáni alvás után bevásárolni mentünk, vettünk pár érdekes dolgot, ezekről nemsokára szót ejtünk, illetve Peti az egyikről már írt is, amíg ez a bejegyzés elkészült. 🙂

A legelismerőbb pillanat ami a főztömet illette.
A Szupermarket felé az úton végig ilyen virágok nyílnak!