Mulatozás


Múlt szombaton jutott nekünk minden jóból. Délelőtt az IKEA-ban csavarogtunk. Meguntuk ugyanis a lakás “remek” világítását. Este olyan neon fényárban úszott a lakás az itteni fantasztikus energiatakarékos izzóknak köszönhetően, hogy mire ágyba kerültünk, kifolyt a szemünk. Persze jópár egyéb apróság is a csomagba került, amikre még szükségünk van, meg ez is – az is jól jön alapon, így  ismét egy kissebb vagyont sikerült otthagynunk.

Vettünk a hálóba, és Barni szobájába 1-1 éjjeli lámpát, és a nappaliba 3 tökéletes fényforrást. Aztán még begyűjtöttünk egy kis asztalt két székkel az erkélyre, egy vázát a virágoknak, amik eddig ideiglenesen a vizeskancsóban kaptak helyet, vendégtörölközőket, és még pár dolgot. Itthon aztán szépen megebédeltünk, Barnit lefektettük, mi meg elkezdtük kipakolni a szajrét.

Ekkor már hívott Ildikó, aki tájékoztatott a délutáni találka idejéről, és helyszínéről. Kis sétával el is jutottunk a hotel sörözőjébe, ahol már vártak minket a többiek. Kis kerülővel tudtunk csak bejutni, mivel autókiállítás volt a környéken, mindenhol rendőrök vigyáztak a területre és el volt kerítve a fél utca. Négy házaspárral találkoztunk, volt két csemete is, a 3éves Bence, és a 4 éves Angelina. A sörözés után, mikor már kezdett szelesre fordulni az idő, Bence szülei, Jázmin és Gyuri az otthonukba invitáltak.

Egy nagyon szép lakóparkban laknak, amerikai stílusú kertes házakkal. A vendégeskedés jól sikerült, mindenki nagyon kedves volt, a gyerekek játszottak: Bence Barnit csokival kínálta, játék fűnyíróval keringtek a lakásban, és Barni többször megmászta a lépcsőt, ami az emeletre vezet. Ezen kívül a borba is belekóstolt volna szívesen, helyette azonban csupán nagyjából másfél liter almalé csúszott le a kis torkán több marék ropival kísérve. 🙂 Volt játékkonyha is, rajzoltak is a gyerkőcök, egyszóval nagyon jól megvoltak! Angelina mondjuk nem nagyon törődött a fiúkkal, az est vége felé pedig arra lettünk figyelmesek hogy egy óriás mackót ölelget bőszen, miközben alszik. A  fiúknak bezzeg még fél tízkor is volt energiájuk, alig lehetett őket lenyugtatni. Bence ki is jelentette mikor mentünk, hogy a Peti ne menjen el! 🙂 Szóval jó volt.

,