Párkeresés egészoldalas hirdetésben


Van ez a Shanghaiban élő külföldieknek szóló újság. Érdekes szokott lenni, előfizettem rá, olvasgatom néha üres perceimben (hahaha). Most is ez történt, majd pedig megakadt a szemem egy egész oldalas hirdetésen (nem olcsó dolog) ami nagyon más volt, mint a többi az újságban, egy fényképes párkereső hirdetésnek tűnt. Elolvastam. Nem vicc volt vagy gerillamerketing kampány, tényleg egy párkereső hirdetés (oda is írták a lap aljára, hogy hirdetés) És ez a hirdetés nagyon sokat elmond arról, a kínai nők nagy részének mik a prioritásai és a fontos dolgok az életben… (és ne felejtsük el, a 30 feletti egyedülálló nőket Kínában “maradéknak” tartják.

Lefordítottam angolról magyarra, hogy mindenki élvezhesse. Néha nagyon bizsergett a tenyerem hogy beszúrjak pár megjegyzést, de megálltam – mindenki szúrja be a saját gondolatait magának – vagy kommentnek alulra.

Név: Angel
Kor: 39
Magasság: 160cm
Születési hely: Jiangsu, Kína (jelenleg Shanghaiban él)
Horoszkóp: Halak
Foglalkozás: Szabadúszó

Jellemezd magad

Egy tradicionális kínai nő vagyok, aki egy nyugati világban él. Optimista, őszinte, jó humorérzékű, segítőkész. Mindezek felett, törődök a családommal és a barátaimmal – ők a legfontosabbak az életemben. Az ünnepeken mindig elviszem őket kocsival a villámba. HR menedzser voltam egy multinacionális cégnél és anyagilag független. A folyamatos munkahelyi stressz rossz hatással volt a magánéletemre, emiatt vagyok még most is egyedülálló.

Szeretek rendszeresen edzeni és egészséges maradni. Az úszás a kedvenc sportom – tanfolyamra is járok, ahol elsajátíthatom a különböző úszásmódokat. Szeretek zenét hallgatni, filmeket nézni és a barátaimmal vagy rokonaimmal utazni, hogy megoszthassam a különböző élményeimet. Emellett szabadidőmben nyelveket tanulok, például a romantikus francia életstílus ösztönzött arra, hogy franciául tanuljak immár másfél éve. Ez idővel magával vonzotta éreklődésem a francia könyvek, zene és filmek iránt is.

Hogyan vélekedsz a szerelemről és a házasságról?

Életem hátralevő részét igaz szerelemben szeretném eltölteni, egy hűségen, és egymás szokásainak kölcsönös megértésén és tiszteletén alapuló kapcsolatban. Bátor leszek és őszinte a partnerem keresésében, éppúgy mint Rose a Titanicban. Szeretem ezt az idézetet Richar Bach-tól: “Az igazi szerelmi történeteknek sosincsen vége”.

Milyen partnert keresel?

Általánosságban legyen jóképű és egészséges, 35 és 55 év között, 173-185 cm magas, nyugati országból. Egy multinacionális cégnél legyen felsővezetői felelősségteljes pozícióban, olyan szintű fizetéssel, hogy képes legyen a Shanghaiban mindennapos megélhetéséhez szükséges költségeket fedezni. Legyen érett, gyengéd, őszinte, optimista és anyagilag független. Remélehetőleg romantikus és felelősségteljes alkat, aki  törődik velem és figyel a véleményemre.

Mik a vágyaid házasság után?

Mint már mondtam, egy tradicionális kínai nő vagyok – nagyon fontos számomra a teljes család. Optimális esetben egy vagy két gyereket szeretnék. Hajlandó vagyok tiszteletben tartani a párom szokásait, megtanulni az anyanyelvét és idomulni az étkezési szokásaihoz. Sőt, hajlandó vagyok feladni a karrierem, háziasszonyként élni és gyerekeket nevelni azért, hogy a páromnak ne kelljen a házimunkával foglalkoznia és a karrierjére fókuszálhasson.