Ovis téli koncert


Szombat délután volt az ovis téli koncert egy közeli színházban (az ovi ehhez túl pici lett volna) és még így is kétfelé bontották a programot: délelőtt a picik (2-4 év), délután pedig a nagyok csoportjai (4-6 év), így mi délután mentünk.

Nagyon jó volt a műsor, minden csoport kettő táncot táncolt (összesen 5 csoport, mindenki egy kínai és egy külföldi tánc) + a közös bevonulás, Voltak nagyon jók és kevésbé jobbak is, de összességében szuper műsor volt és nagyon élvezték a gyerkőcök is. A táncok közben volt képvetítés is meg más hasonló jóságok, így a teljes program 2 órás volt, persze nem is vettünk fel mindent, végül 25 percnyit válogattunk a videóba.

Barniék kezdtek, így pont az ő második táncuk közepére sikerült rájönni arra a kamerabeállításra, amin rendesen látszanak. Na sebaj, azért remélem élvezhető, ha elég homályos is pár ponton. 🙂 Tartalom:

  1. Bevonulás, Barni közvetlenül Rhys mögött jön. Bocs, a nevetéstől nem tudtam stabilan fogni a kamerát, utána meg Barni pont takarásba került így helyet kellett változtatnom
  2. Barniék első tánca, sajnos nem sokat látni belőle
  3. Barniék második tánca, a második fele már OK és itt már láthatóan nagyon élvezte ő is 🙂
  4. K1 Monkey class első tánc részlet- valami kínai sárkányos dal
  5. K1 Monkey class második tánc – Madonna: Vogue
  6. K2 Bird class első tánc – Piroska és a farkas
  7. K2 Bee class első tánc részlet- Lenny Kravitz
  8. Tanári kar tánca