Itt a nyár – kellett ez nekünk?


Mivel már 5 napja nincs rá időm, hogy befejezzem a tájékozódásos bejegyzés második részét, ezért most egy rövid szösszenet következik.

Ma végre lezajlik a szállítás az ügyfélnek, és várhatóan ugyan ma is itt leszek az irodában este 10-ig, éjfélig, de aztán végre vége, és mivel megadták a vízumhosszabbítást is, jön egy kis pihi. Holnap otthonról / a városból dolgozom csökkentett üzemmódban (még este valószínüleg lesz egy interjúztatás/vacsora), aztán péntektől kikapcs, és legközelebb csak szerdán fogok dolgozni.

Sétálunk, pihenünk, felfedezünk, Barnizunk. A probléma csak annyi, hogy ma reggel – ahogy beköszöntött a június – , lecsapott a nyár. Az eddigi kellemes szeles időt reggelre leváltotta egy végtelen fehér párafelhő, és ugyan csak 26-28 fok volt reggel, a 78-80%-os páratartalom sokat segít a hőérzet elgáncsolásában. Kicsit olyan, mintha folyton víz alatt lennél, nehéz levegőt venni, és a pára miatt koszosnak hat a város is (pedig nem feltétlenül az…), nem olyan kellemes érzés.  És ugye erre még rá kell majd dobni még 5-8 fokot egy hónap múlva… nem baj, addigra talán megszokjuk 🙂

No megyek is vissza dolgozni, és számolok vissza a hétvégéhez… 🙂 Ja, és persze: boldog szülinapot, Robi!