Egy kis nyugalom

zaqrack Posted in Berendezkedés,Tags: , ,
3

Kilenckor keltünk ma egy nem túl nyugodt, de komplikációktól mentes éjszaka után. Megreggeliztünk egy kis pirítóst Barnival, illetve Barni benyomott mellé vagy fél liter vizet, majd vissza is feküdt aludni. Andi pakolászott, én pedig nekiálltam rákötni az otthoni médiacentert (elhoztuk) az itteni tévére – pár perc múlva már zengett a hazai zene a hangszóróból, nagyon jó volt. 🙂

A délelőtt további része a pakolászás jegyében telt. Dél körül pihenésképp főztem Andinak egy kis paradicsomos-fokhagymás rákot rizzsel, magamnak meg egy kis főtt krumplit (éjjel ugyebár visszatért a hasmenés).

Fél egykor Barnabás is felkelt, megint fél liter víz, kis rizs, jókedv. Összepakoltuk magunkat, és elindultunk egy kis sétára a közeli Lotus szupermarketbe. A biztonsági őr a kapuban már ismerősként üdvözölt 🙂 Nagyon kellemes idő volt, 1 pulcsi elég, jó párás volt a levegő, mert reggel volt egy kis eső. Itt már mindenhol nyílnak a virágok és rügyeznek a fák (mert ugye este nem húl le a levegő csak 8-9 fok köré).

More »

Helyzetjelentés 2

zaqrack Posted in Berendezkedés,Tags: , , ,
9

Szerintem az a legegyszerűbb, ha időrendben végigmegyek a napon. Amúgy is már csak 5 perc van belőle…

8:15 – Barnabás ébreszt. Ez meglepő volt, mert az elmúlt egy hétben minden nap óramű pontossággal 7:15-kor kelt. Jól jött az a +1 óra alvás. 🙂

9:00 – Leértünk a recepcióra a szállodában. Kijelentekztem, kifizettem a szobaszámlát, elkértem az átmeneti tartózkodási igazolást (le kell adni majd a rendőrségnek), Barni pedig azt mondta, hogy viszlát és kösz a halakat.

More »