Napi gondolatok

Panda Posted in Hétköznapok
4

– Főzés: Lelkes vagyok, de nem tudhatok minden technológiát, így marad a kísérletezés.

-A babot utálom,  ma kiderült: elkészíteni szintén!

-Az internet Kínában borzasztó. Nem tudsz chatelni normálisan a barátaiddal, és a hosszas blogírástól is elmegy a kedved.

-Barnabásról kiderült, hogy szeretni a sütőtököt.

-Kellemes, ha az ember, illetve az asszony férje elég korán felkel dolgozni, hogy délután lekísérhesse kis családját a parkba játszani.

-Peti jobban szeret labdázni, mint Barni.

-Ha még nassolni szeretnél este a TV előtt, ne nyomj be előtte egy fél ananászt, mert kimarja a nyelved, és nem fogod érezni az ízeket. 🙂

Még egy pár kép a mai, és elmúlt napokról:

-Ha a képeket sem akarja feltölteni a rendszer, menj aludni!

 

Cukoralma

zaqrack Posted in Nyeled vagy mered?,Tags: , , , ,
3

Ez ugye úgy indult, hogy becsábultunk a Lotus szupermarketbe (ami igazából Lotus supercenter :)) ma, hogy vegyünk tojást és pár apróbb dolgot ami elfogyott itthon – és hazatértünk két teli szatyor kajával. De hát mit csináljunk, ha annyi felfedeznivaló van! 🙂

Andi különösen aktív a mindenféle új dolgok kosárba pakolásában. Most elvileg megbeszéltük, hogy nem költünk sokat (az otthon kapott fizetésem még nem ért át ide Kínába…), de ezt olyan nehéz betartani! 😀 Főleg ha kisebb sérülések miatt féláron vesztegetnek pár -amúgy szezonon kívül (mint most) – még drága gyümölcsöt. Ez volt az egyik. Nem tudtuk mi ez, csak annyit, ami a cetlin volt, hogy 正大百事安释迦番荔枝. Igazából sokat nem gondolkoztunk rajta, 5Y volt egy félbevágott és picit megynomódott darab, majd itthon lefordítjuk mi ez.

megnyomódott cukoralma kívülről

More »