Vágóeszközök

Panda Posted in Hétköznapok, Konyha,Tags:
4

Jelentem remekül működik a karácsonyra kapott szuper sajtszeletelőm! Ezúton is köszi bátyus! 🙂

És nagyon jol működik a hazautazás előtt vásárolt szuper kenyérvágo kés is. Remekül vágja át a körmöt, a húst, a bőrt. Ráadásul alig érezni, csak a piros, kiserkenő vér jelez, hogy bizony az ujjam ottmaradt, és majdnem szépen lekanyarintottam egy kis darabkát belőle, körmöstül bőröstül.

Peti jajongott, hogy nincs itthon semmiféle ragtapasz, csak egy halom gyogyszer, de végül megtaláltuk, és bekötöttük, elállítottuk a vérzést. Még mindig lüktet. Utoljára akkor fájt így az ujjam, mikor véletlen belenyomtam a tűzőgépkapcsot.

A legjobban az idegesít, hogy fogok így mosogatni, vagy bármit csinálni, mondjuk a hétvégén beszámolot írni ide, de Peti azt mondja vállalja a gépelést, mosogatást is. Ezért is írok most, hogy kiprobáljam, hogy megy. Jelentem egész jol. Ahogy a vágoeszközök, az új párásíto és minden más is!

Ami nem jo, az a hosszu o meg a kötőjel a billentyűzeten. Megprobáljuk megszerelni…

Rendkívüli közlemény

zaqrack Posted in Előkészületek,Tags:
1

image

Óriási pelyhekben esik a hó!

Helyzetjelentés

Panda Posted in Előkészületek
1

Megérkeztünk. Egyben, épségben. Remélhetőleg hétvégén több időm, energiám, és kedvem lesz megírni az elmúlt napokat. Jelenleg ki sem látok a mosni_ és vasalnivalobol. Barni a repülőn általános alacsony páratartalom, és az itteni légkondival fűtés miatt már megint elég csúnyán köhög, száraz a bőre is, úgyhogy egyfolytában kenegetjük. A birodalmát már megérkezéskor magáévá tette, leltározta az autoit, és felsorakoztatta a szekrényen.

A lakás hiába kértük meg az Ayit előző nap, hogy fűtsön be, nyilván a 2 honap fűtésszünet miatt, elég hideg volt.

Szoval nem könnyű az indulás, szegény Peti is párásío, rendörségi bejelentés, és hasonlok után rohangál, közben dolgozik, Barnit pátyolgatja, mert ugye csak Apa jo… nem konnyű, de a hétvégére szerintem már rendezzük sorainkat, és írunk. Reméljük ti, otthoniak mind jol vagytok!