A legközelebbi étterem


Tegnap este étterembe mentünk egy itt élő magyar párral, és mivel sajnos még beszerveztek nekem egy konferenciahívást este nyolcra, ezért nem akartunk nagyon messze menni – így esett a választás az utca túloldalán levő étteremre. Amúgy már régóta szemezünk vele, egyrészt a közelsége miatt, másrészt pedig árpilisban akciók vannak, vacsorára 22%, ebédre 12% az italok és tengeri ételek kivételével.

Az étterem pedig annyira jó volt, hogy ma, a hosszúra nyúlt vásárlás miatt (amiről majd Andi ír este, ma ilyen bevásárlós napunk van, holnap megyünk kirándulni) mivel nem volt időnk főzni, ugyanide mentünk vissza ebédelni. Tegnap nem én rendeltem, szóval tökéletes volt, ma én rendeltem, ezért nem volt teljes a siker, de majdnem minden elfogyott és mindenki jóllakott.

Tegnap csak pár kaját fotóztunk le, ma mindent amit rendeltünk, íme. Osztályozok is! 🙂

Az étterem közel van (konkrétan látni a lakásunk ablakát az asztaltól :)), nem olcsó, de megfizethető (kb. 70-100Y/fő egy teával/gyümilével és degeszre evéssel), tiszta, van etetőszék, és úgy általában nem olyan durva kultúrsokk-élmény, ezért a kedves látogatókat valószínüleg először mindig ide fogjuk elvinni – kivéve ha találunk addig jobbat!