Peking ismét


Pekingbe kellet jönnöm egy villámlátogatásra – előadok egy konferencián holnap + más ügyeket is el kell intézni. Egy éjszakát itt is alszom. Foglaltam volna szállást a szokásos helyünkre, de nagyon drága volt: 750Y + 130 reggeli, ami szerintem túl sok a nyújtott szolgáltatásért, céges költség ide, vagy oda.

Körülnéztem más opciók után hát. Mivel a hangzhou-i nyaralás alatt az Orange Hotel-lel meg voltam elégedve, és tudtam, hogy ez egy országos lánc, ezt néztem meg először. Náluk van a sima Orange Hotel, és van a kissé magasabb kategóriás Crystal Orange. Hogy-hogynem, egy Crystal Orange pont volt az irodánktól egy utcára, ahova ma menni kellett pont – így ide foglaltam. 550Y volt (20000HUF) (kínai) reggelivel.

Hát most itt vagyok, és egyelőre nagyon elégedett. Rettenetes minőségű videók és képek következnek, de az érzés remélem átjön A videókra klikk induláshoz.

ha van kétszobás lakosztályuk, akkor esélyes a váltás családilag is… Most pedig indulok, megnézem az éjszakai kajapiacot még az esti munka előtt…