Magyar nyár

zaqrack Posted in Gondolatok,Tags: , ,
12

Több mint három hete “itthon”, vagy legalábbis a környéken, de még egy bejegyzés se volt. Elnézést és köszönjük mindenkinek aki ennek ellenére rendszeresen idetéved. Az első két hét intenzív családozása után elmentünk nyaralni, bejártuk a Hargitát és környékét Erdélyben, utána picit pihentünk Gyulán. (írunk majd róla, de képek legalábbis biztosan lesznek majd) Ma értünk haza, útközben ijesztgettek a rádióban vörös fokozatú hőségriadóval, napi 25fokos átlaghőmérséklettel, amin mi csak a hasunkat fogva nevetünk és örülünk, hogy nem az “otthoni” 35 fokos átlagot kell átélnünk.

Hogy milyen itthon? Sokkal jobb, mint eddig bármikor, és őszintén szólva az ételeken és az emberek kedvességén kívül egyelőre nem is hiányzik semmi másik, távoli otthonunkból. Na jó, ez egy kicsit túlzás, de az biztos, hogy egészen más most ez a hazaút, mint bármelyik korábbi. Nem a hosszáról van szó. Jöttünk már korábban is haza két hónapra, de van két fontos különbség:

More »

Adásszünet

zaqrack Posted in Gyorshír
2

Rendben megérkeztünk Budapestre. A blog nem áll le a két hónapra amíg itthon vagyunk, de addig mindenképp pihen, amíg sikerül átállnunk a jetlag-ből. Pár nap türelmet kérünk 🙂

a fiuk elutik az idot a repteren

zaqrack Posted in Hétköznapok
3

image

fel ora mylva beszallas…

Meleg

zaqrack Posted in Gyorshír, Hétköznapok
Comments Off on Meleg

Egtik naprol a masikra meleg lett, igy du fel egykor 33 fok van, paratartalom 82% es meg a nap is kisutott, ez 44 fokos hoerzet, kepzelhetitek… nekem most igy natha utan meg jol is esik, de lehet csak azert, mert tudom holnap mar nem leszunk itt.
a kinaiak tobbsege a legkondihoz menekul. Ezt most a metron irom es kicsit fazok meg pulcsiban is.
a nok ebed utan (es szundi elott) ki szoktak menni setalni a parkba – most az iroda folyosoin setalnak fel-ala 2-12 fos csoportokban es kerulgetik egymast. Vicces latvany
🙂

Júniusi képek

zaqrack Posted in Család
1

A nyaraláson kívül nem készült sok. Na most már van videó, kép, aranyköpések, ezzel tessék kihúzni ezt az egy napot 🙂

Aranyköpések #9

zaqrack Posted in Család,Tags: ,
Comments Off on Aranyköpések #9

Ez most elég gyorsan összegyűlt…

  • (Evés közben csöpög le a joghurt a földre…) “Vigyázz Barni, csöpög a joghurt!” “Hát Apa, néha jól eszek, néha meg így.”
  • “Ez egy ici-picikét finom.” (Majd pedig visszaadja, hogy nem kér többet.)
  • “Ez mi?” “Ez egy grapefruit, grepi.” “Mi az a grepi, ez egy narancs.”
  • “Anya, fáj a lábad? Majd bekenjük virágkörömmel!” (Körömvirággal)
  • (Fogat most, kb. 30másodpercig, majd befejezi…) “Barni, alaposan mossál fogat!” “De én szeretek közepesen fogat mosni!”
  • “Szeretnék tiktakot mert fáj a fejem!”
  • (Szilvás pitét eszem, kinézi a falatot a számból, majd megszólal…) “Apa, ez nagyon finom lehet ez a süti!” “Kérsz?” “Nem.”
  • “Apa, jól viselkedtél, meg vagy dícsérve, nézhetsz majd velem egy Thomast!”
  • “Barni, nem kérsz többet enni?” Deb.” “Micsoda?” “Deb. A Deb azt jelenti, hogy nem.”
  • “Ezt fogja a macska enni télen, amikor nem nő szén.” (Mesekönyvben: “A szénát fogják az állatok enni télen, amikor nem nő friss fű…)

 

Protected: Családi videó június

zaqrack Posted in Család
Enter your password to view comments.

This content is password protected. To view it please enter your password below: