Víz, víz, tiszta víz

zaqrack Posted in Hétköznapok,Tags: , , ,
11

Az egész úgy kezdődött, hogy Ricsi felfedezte a vízadagoló gépet és rendszeresen kieresztette a padlóra a tartalmát utána abban táncikált. Aki nem tudná, mivel a csapvíz nem iható, ezért az otthoni irodákból ismert nagy 19literes ballonokban rendeljük a vizet, amit a saját kis adagolónkból lehet kimérni, ami tud melegíteni is vizet, teához pl. Azért ez mégiscsak kényelmesebb és környezetkimélőbb, mint a 2 literes vagy akár az 5 literes palackozott víz.

A vízadagoló és Rontó Pál

A vízadagoló és Rontó Pál

Azt is tudni kell, hogy Kínában olyan, hogy ásványvíz, nem nagyon létezik. Illetve létezik, de vagy tisztított vízről beszélünk vagy valami elég drága dologról. A tisztított víz olyan 1-2Y/L ár köül mozog, az ásványvíz 10Y/L körül indul. Szénszavas ásványvíz? Duplázzuk meg…

Ráadásul időről időre, mint minden más élelmiszerrel -vagy úgy általában bármivel- kapcsolatban Kínában, felmerülnek botrányok, csapvízzel újracsomagolt üvegek és ballonok, nem megfelelő tárolás miatt elszaporodó baktériumok, arzéntartalom, és hasonló finomságok. Nem jó.

És mi a gond a csapvízzel?

More »

Tancos reggeli

zaqrack Posted in Család,Tags: ,
5

R.E.M – Radio Free Europe c. dalara Barni spontan tancra perdult

image