Barni háza

Panda Posted in Család, Hétköznapok,Tags: , ,
2

Nemrég megkaptuk Barni ovis munkanaplóját. Nem sok alkotás van beleragasztva, de egy igencsak szemet szúrt nekem: My home című kollázsa:

IMG_8307

Nem tudom Barninak milyen elképzelései vannak leendő házikójával/lakásávan kapcsolatban, de a mű sokatmondó: Elegáns sokasztalos tér, ahol kedvére eszegethet egy nagyobb társaság is, főleg nyársra húzott husit. 🙂

 

Ruhapiac

zaqrack Posted in Hétköznapok
3

image

Olyan nagyokat alszik Ricsi, hogy minden ruhajat kinotte megint…

Avocado Lady

Panda Posted in Felfedezés, Hétköznapok,Tags: , ,
7

Már régóta tervezgettük, hogy egyszer ellátogatunk az Avocado Lady-nek nevetett shanghai-i hölgy boltjába, ahol állítólag mindenféle ritkaság, illetve kevésbé ritka élelmiszer megtalálható. Azért Avocado Lady, mert innen szerzik be az éttermek is az avokádót, mivel nála kapni olyat, ami se nem túl kemény, se nem túl puha/rohadt. Aki szereti az avokádót, tudja miről beszélek.

A bolt a Wulumuqi road-on található (a Wuyuan road sarkánál), a város kellős közepén a gyönyörű volt francia koncessziós negyedben, tehát tőlünk elég messze.

IMG_8610

More »

Új kategória a blogon

zaqrack Posted in Let's go restaurant!,Tags: ,
2

A Yanan road-on futottunk bele ebbe a gyönyörű chinglish gyöngyszembe – úgy döntöttünk mostantól a rendszeresen megjelenő éttermi kalandokat a let’s go restaurant címszó alatt publikáljuk. Igyekszünk minden bejegyzéshez címet és bejáratképet is mellékelni, hogy könnyű legyen lekövetni a nyomunkat.

IMG_8642

Szóval let’s go restaurant! 🙂