Japán étterem a nyolcvanas évek jegyében

Panda Posted in Let's go restaurant!,Tags: , , ,
2

Itt még a Let’s Go Restaurant megalapítása előtt voltunk, így nincs kép a bejáratról és cím se… talán nem is baj 🙂 

Visszamentünk utcácskánk éttermekkel tarkított szakaszára és beültünk a már jó előre kinézett japán étterembe. Az emeletre vezettek minket, leültünk és elkezdtük böngészni az étlapot. Illetve csak Peti, mert engem lefoglalt, hogy Ricsit és Barnit próbáltam a helyükön tartani.

IMG_8494

A környezet a szokásos volt, az étkező részben le kellett venni a cipőt és a földre kuporodni a kis alacsony asztalkához, ám itt az asztal alatti rész “hiányzott”, vagyis egy mélyített széken ültünk gyakorlatilag, emiatt én többször becsúsztam az asztal alá, szuper kék, zöld és lila foltokat szerezve ezzel a térdem tájékára. Barni ellenben nagyon élvezte, hogy bemászhat az asztal alá. 🙂

Áradt a nyolcvanas évek hangulata az egész helyből, a falakon egy néni képe több helyen, japánban tartott koncerteket hirdető plakátokon. A dátumok mind 1985 és 1988 közé estek. A dekoráció is kicsit avittas, a zene is a 80-as évek végének megfelelő (japán zene, de a 80-as évek az mindenhol felismerhetően 80-as évek, sajnos ezúttal a rosszabbik féle 80-as évek) 

More »