3 lé, és valami más


Peti gondolt rám, és hozott nekem pár meglepi italt -ezúttal a koreai boltból, hátha jobb lesz a tetszési arány, mint legutóbb.

Mivel Barnus is nagyon érdeklődött, ő is tesztelt velem.

Az első a zöld szilvalé volt. Színe az almalére emlékeztet, és emiatt Barni is bátran belekortyolt. Nem volt csalódás, majdnem mindet ő itta meg. Az íze a szilva és az alma keveréke, kicsit szokatlan, ellenben finom.

zöldszilva

Ezután jött a mangólé. Ez kevésbé különleges, mert lehet kapni otthon is, és nem meglepően mangóíze van. Barninál ez is nyert.

mangó

A harmadik versenyző pedig a szintén hazánkban is kapható aloe vera jucie. Ennek szerintem eperhez hasonló az íze. Szeretem. Barni itt a következőket mondta: “Anya, én ezt nem kérem! Ez ZÖLD!” Tehát Barnabásnál nem játszanak a zöld ételek, és italok… Legalábbis úgy tünik. 🙂

aloe

Aztán Peti hozott nekem még egy apróságot. Na?

a titokzatos csomag

Elárulom: Feketebabos arcpakolás… Elsőre azt gondoltam, biztos valami pép lesz benne, és természetesen fekete. Nos nem. Ez csak valami feketebab kivonatos kenceficébe éztatott textildarab, vicces kivágással a szemeknek, szájnak, orrnak. Nagyon mókás felvéve (Barninak nem tetszett, kicsit megszeppent, arrébb húzódott, és azt suttogta: malac), de kellemes, nyugtató hatása volt, és finom puha lett tőle a bőröm. Köszi Peti! 🙂

buhuhú!